Alla inlägg den 19 september 2009

Av Caroline - 19 september 2009 20:17

Vilken vecka detta har varit. vaknade i måndags med världens huvudvärk och illamående, detta fortsatte även hela tisdagen. Tur att man var ledig dessa dagar.

Onsdagen var det dags för jobb igen...vaknade då med "endast" snuva. Jobbade kort dag till 14.00 En lugn arbets dag trots dödsfall...känns skönt när man känner att slutet för ens pat och dess anhöriga blir så bra som möjligt. Har ju världens bästa arbetskollegor som alla är trygga i sina uppgifter!!

Fredag kväll var det åter dags för jobb, och idag har det varit jobb mellan 7-16.

Wille åkte igår upp till Arvika med mormor och morfar för att fira moster Lina och morbror christian som fyller år i dagarna. STORT GRATTIS till dem båda från oss!!!


Veckan har också innehållit potträning och bus från Oscar...som vanligt. Oscar och bus hör ju liksom ihop. Vågar inte tänka på hur det kommer bli när han blir äldre. 


Nu till lite uppdatering ang vad som hänt på husbygget... Anders jobbar och sliter som vanligt under helgerna! Under fredagen var det dags att sätta in fönstren... Anders fick hjälp av en arbetskollega, så vid lunch var det klart!! Alla fönster utan de specialbeställda är nu på plats.

Vi har också i veckan fått ändra några av våra val material på huset. Ekdörrarna vi skulla haft gick på över 50.000 kr...något dyyrt. Har nu fått tänka om och det lutar åt att vi väljer målade ytterdörrar i engelskröd färg...vad tycks om detta valet??

Ha nu en fortsatt trevlig helg och ta hand om varandra!!         


Ovido - Quiz & Flashcards