Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Caroline - 24 januari 2010 14:02

Ja nu är verkligen barnen friska, nu busas det som vanligt!!

Helgen har gått i vilans och återhämtningens tecken... lite packning, sortering av kläder och några vändor ner till huset har det blivit!

I huset går det framåt som vanligt. Nu är tvättstugan klar, bara tvättmaskin och torktumlare som saknas och även lite kakel över bänken!!

  


I helgen har även vår fina handukstork kommit upp.

 


Köket börjar att bli klart, tyvärr var vissa saker fel och vissa var luckor var det märken på så det skall komma nya i veckan hoppas vi. Imorgon måndag kommer våra stenbänkskivor och i veckan kommer lite beställda grejer från IKEA!!

  


Skall försöka få lite extra semester nästa vecka. Nu vill vi bara komma iordning och slippa springa i dessa trappor upp till lägenheten...

  


Imorgon är det jobb igen, jobbar måndag-fredag denna veckan. Är väldigt missnöjd på arbetsmiljön på jobbet just nu. De fletsa kollegor är toppen, vissa är dock mindre toppen... Vi strävar inte åt samma håll känns det som. Tråkigt... jag som trivts som fisken i vattnet tidigare! Nu känns det som det är dags att gå vidare titta efter ett annat jobb. Får ringa runt till cheferna här i Tidaholm och hoppas det behöver en sjuksköterska!!!!


Nä nu skall jag inte gnälla, skall istället njuta av att imorgon jobbar två av mina favorit sköterskor!!! 


Kram kram  ( imorogn blir det bilder på nytapetserade fondväggar)


Ovido - Quiz & Flashcards