Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Caroline - 22 augusti 2010 08:57

Ja , då vankas det jobb igen. Det är med blandade känslor som jag kommer tillbaka till vår avdelning...

Nytt jobb här i stan skulle sitta fint! Får ta och ringa runt och höra om de vill ha en  med korttids/rehab erfarenhet?!

I sommar har vi lagt 190kvm marksten och kände i juli att resten får vänta till nästa år...men men vi kunde inte låta bli. Nu arbetas det md att gräva i ordning för gräsmatta och i oktober kommer det planteras en bokhäck runt tomten som skall ge insynskydd men för den delen ej hålla ljuset ute från tomten...

Plantorna köper vi på Dala Handelsträdgård och de kommer vara mellan 80-120 cm höga från början!! Skönt att inte behöva vänta i 10 år på att få höjd på häcken!

    


Min kära sambo som kan ALLT. Ja han murar, snickrar,kaklar, stenläggare, köra grävmaskin....ja name it!!! Helt fantastisk!

Tyvärr får han inte röra elen annars hade nog utebelysningen också varit på plats...vi har nu väntat på elektrikern i 1 1/2 månad...pust!


För ca en vecka sedan blev fina vännerna Andreas och Therese mamma och pappa till en jätte söt liten Hugo!

    


Vi var och hälsade på den lyckliga familjen i fredags!! En liten guldklimp har de fått. Vad fort man glömmer hur det är att ha en liten bebis i familjen.

Oscar blev helt tagen av lille Hugo...klappade, vaggade och sa sedan på lördags morgon att vi skulle åka och hämta bebisen...

William var tyvärr hos mormor och morfar och fick inte träffa Hugo. När han kom hem igår hade han köpt ett eget liten paket...

  


Min omtänksama stora kille!!!!


Ja stor har han blivit, imorgon börjar han förskoleklass!!! Vi har köpt ny kläder, väska, pennfack,skor!!

I hemlighet har jag beställt ett Nintendo Ds med spel till honom som en börja skolan present!!


Ha en bra söndag!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards